Akciótervet dolgoznak ki a szemetelők ellen

Hivatalossá vált, hogy Aradszki András jelenlegi országgyűlési képviselőt indítja a FIDESZ-KDNP a Pest megyei 1. számú választókörzetben az áprilisi parlamenti választáson – jelentette be T. Mészáros András polgármester sajtótájékoztatóján. A városvezető azt mondta, hogy Aradszki András személye garancia arra, hogy az érdi fejlesztések folytatódjanak, ha megválasztják őt, mivel jól látszik, hogy az elmúlt négy évben soha nem látott fejlesztési pénzt kapott a város.

Hasonló tartalmaink:

Szó volt róla ismét, hogy a polgármester előterjesztést nyújt be januárban a közgyűlés elé, amely elutasítja a Soros-terv végrehajtását és elutasítja azokat az NGO szervezeteket, amelyek a Soros-terv megvalósításáért kampányolnak.

Egyeztetést javasol T. Mészáros András a Közterület-felügyelet, az ÉTH és az ÉKFI vezetőivel annak érdekében, hogy közös akciótervet dolgozzanak ki a köztéri szemeteléssel szemben. – Szeretném elérni, hogy a három szervezet a maga felelősségi területén, de szorosan együttműködve alakítsa ki azt a formát, hogy minél kevesebb szemét legyen a közterületeken. Kényes terület még mindig a lakótelep, ahol vannak még szelektív szigetek, hiszen nem megoldott a házhoz menő gyűjtés, de az nem elfogadott, hogy ezeket használják az emberek hulladéklerakónak. A jövőben kamerákkal és gyakoribb ürítéssel szeretnénk megakadályozni a szeméthegyek kialakulását – hangsúlyozta.

Hónapokkal hamarabb elkezdik a kátyúzást a városban. Hóból kevés jutott az érdieknek ezen a télen, volt viszont egymást váltogatva fagy és olvadás, no meg kiadós eső – mindez természetesen nyomott hagyott az utakon is. Mint T. Mészáros András elmondta,  hogy a balesetveszélyes, felázott részeket eddig is folyamatosan javította az ÉKFI.

Címkék