Megvan, mikor játszik a Delta!

Véget ért az alapszakasz a női röplabda NB II Közép-csoportjában. A tizennyolc fordulót egy győzelemmel záró Delta RSE Érdre még öt találkozó vár első másodosztályú szezonjában.

Hasonló tartalmaink:

A Delta RSE Érd egy győzelme mellett öt alkalommal tudott szettet rabolni ellenfeleitől (a Palota RSC U21-es és az MTK U21-es csapatától kettőt) az alapszakaszban. Dömötör-Mátrai Beáta együttesére még további öt találkozó vár a rájátszásban, amelyet március 3-án Kecskeméten a HÉP-RÖPKE SE ellen kezdenek az érdiek, majd az első hazai mérkőzésüket március 11-én a Kalocsai SE ellen vívják a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban.

A Delta RSE Érd mérkőzései a női röplabda NB II Közép-csoportjának rájátszásában
03.03., 18.00:
HÉP-RÖPKE SE–Delta RSE Érd
03.11., 16.00: Delta RSE Érd–Kalocsai SE
03.24., 15.00: Szegedi RSE–Delta RSE Érd
03.30., 15.00: Tatai AC-SZESE–Delta RSE Érd
04.08., 16.00: Delta RSE Érd–Közgáz SC

Az országos serdülő bajnokságban szereplő deltás csapat Székesfehérváron lépett pályára a hétvégén, ahol elsőként a Fésüs Röplabda Akadémia ellen győzött 3:1-re, majd a Balatonfüredet múlta felül 3:0-ra.

A Közép-magyarországi regionális bajnokságban Leányfalun volt érdekelt az érdi együttes, ahol a Dunakanyart és a Dunakeszit is 3:0-ra győzte le. A mérkőzéseken pályára lépett a hosszú sérüléséből felépülő Csörgi Evelin.

Az országos bajnokságban a mini együttes Czidor Dániel vezetésével Békéscsabán szerepelt az OMB aktuális körében, s hatodik helyen zárt.

A Delta RSE Érd legközelebb a régiós bajnokságban játszik február 25-én, 10.30-kor az Érdligeti Általános Iskola Túr utcai intézményében.

Címkék