Simó: ellenzékváltó hangulat van

Jó érezni az érdiek masszív támogatását – kezdte Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője sajtótájékoztatóját annak kapcsán, hogy dr. Aradszki András a Pest megyei 1-es számú választókerület FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje elsőnek adta le az összegyűjtött ajánlóíveket. Alig 24 óra alatt több mint 3000 ajánlást gyűjtött az induláshoz. Simó aláhúzta, ezután is sokan érdeklődtek, hogy hol és mikor írhatnának alá, ezért folytatják az aláírásgyűjtést és a személyes kapcsolatfelvételt.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Fidesz szóvivője ezúttal a helyi ügyekkel kezdte tájékoztatóját. Elmondta: beigazolódott a gyanú és valóban ismét cserben hagyta a baloldali szavazókat Tóbiás József, az MSZP korábbi elnöke és országgyűlési képviselője, aki el sem indul az érdi választókerületben. Helyette a Soros-hálózathoz rokoni kapcsolatok révén erősen kötődő, korábban a helyi baloldal ellen többször induló jelöltnek, Csőzik Lászlónak kellett ajánlásokat gyűjteni a baloldali aktivistáknak. – Zavar van helyben a baloldalon, azon se csodálkoznánk, ha újabb és újabb jelöltek jönnének, ahogy négy éve is tették. A korábban radikálisnak mondott párt hívei közül pedig az ajánlásgyűjtés során többet elmondták, hogy csalódtak a pártot kiárusító pártelnökben ezért inkább a magyar érdekeket hitelesen és valóban képviselő FIDESZ-KDNP szövetségnek gyűjtenek ajánlásokat és jelöltjeire is fognak szavazni áprilisban.

Országos kitekintőjében a szóvivő azt mondta: “az elmúlt nyolc év jól sikerült, jobban, mint ahogy vártuk.” 10 év alatt 1 millió munkahely létrehozását vállalta a kormányfő, és már 736 ezernél tartunk. - Nyugdíjprémium fizetésére nyílt lehetőség és a kormány tető alá hozott egy béremelési és adócsökkentési megállapodást. Noha az ország már jobban teljesít, de még nem úgy, ahogy tehetsége alapján képes lenne, még mindig nem ért a FIDESZ-KDNP a munka végére. A magyar modell működik, és azért sikeres, mert magyarok milliói hisznek benne. A munkát megbecsülni, a családokat támogatni, a nemzeti identitást megtartani, a függetlenséget megőrizni, ez a jövő, s ez a jövő a mienk lehet. Megszüntet az ország pénzügyi kiszolgáltatottsága, a családok a rezsivel nem a multik profitját fizetik és véget ért az energiafüggőség korszaka is. A függetlenségünk most megvan, de azt időről időre meg kell védeni. Nekünk Magyarország az első – húzta alá.

Mindez ugyanakkor nem magától értetődő, hanem hosszú és kemény munka eredménye, aminek köszönhetően mind gazdasági, mind politikai téren jelentősen megnőtt Magyarország mozgástere, mondta. Ennek természetesen nem mindenki örül, az ellenzéki politikusok nem véletlenül ilyen dühösek és agresszívek. Látják, hogy pártjaik támogatottsága jottányit sem nőtt 2014 óta, sőt többségük lényegesen rosszabb, szinte reménytelen helyzetben van. Nem értették meg az idők szavát. Nem álltak az ország mellé a legfontosabb kérdésekben. Nem támogatták a kerítésépítést, kihátráltak a kötelező kvótával kapcsolatos népszavazásból. Nem támogatták az alkotmánymódosítást. Letagadták a bevándorlást, letagadták a kötelező kvótát és a Soros-tervet. Ezt a magyar emberek látják és tudják. Ezért van reménytelen helyzetben ma Magyarországon az ellenzék. A reménytelenség gyűlöletet szül. Az ellenzéki pártok minden mondatából gyűlölet árad. Alantasságban, személyeskedésben és álszenteskedésben nem lesz hiány. -Mégis arra kérjük a jelölő szervezeteket, hogy legalább itt Érden őrizzék meg a higgadtságukat és ne éljenek a gyűlöletkeltés alantas eszközeivel.

Látni kell ugyanakkor, hogy a Soros-hálózat akcióba lépett. Egyre erősebben támadják Magyarországot, hogy ne fogadja el a Stop Soros törvénycsomagot és telepítse be a migránsokat. A Soros-hálózat láthatóan minden nemzetközi kapcsolatát beveti a Stop Soros ellen. Több mint 250 külföldi szervezettel karöltve támadják hazánkat. A tiltakozó szervezetek között szép számmal vannak azok, akik Soros György pénzéből a migrációt szervezik és támogatják, annak ellenére, hogy a magyar emberek többször is nyilvánvalóvá tették, nem akarják, hogy hazánkból is bevándorló-országot csináljanak. Eközben a migránspárti külföldi politikusok nyíltan fenyegetni kezdték hazánkat. Ilyen Jean Asselborn, a migránspárti luxemburgi kormány külügyminisztere és Nils Muiznieks, az Európa Tanács emberi jogi biztosa, aki szerint a Soros-embertípust kellene kitenyészteni. - Bármekkora nyomást is helyeznek hazánkra, ez a kormány mindent meg fog tenni, hogy megvédje Magyarországot a migrációtól betelepítésektől. És ebben a harcban nem vagyunk egyedül, ugyanezt gondolják a V4-ek is és szerencsére egyre több más országban is.

Az egészségügy kapcsán azt mondta: Gyurcsány nem rendbe, hanem tönkre tette az egészségügyet. – Gyurcsány Ferenc 600 milliárdot vett el az egészségügytől és egyhavi bért az egészségügyi dolgozóktól. Bezárta, összevonta, eladósította és leépítette a kórházakat – utalt Simó a DK elnökének 2010 előtti miniszterelnöki tevékenységére célozva. – A betegekkel vizitdíjat és kórházi napidíjat akart fizettetni Gyurcsány Ferenc. A balliberális kormányok az egészségügyön is csak üzletelni akartak, és ezzel csaknem az összeomlás szélére sodorták a betegellátást, ugyanakkor a Fidesz-KDNP 2010 óta pótolja az egészségügytől elvett pénzeket. Emeljük az ápolók, az orvosok bérét, országszerte fejlesztjük a kórházakat, rendelőintézeteket, a mentőállomásokat és teljesen hazai önerőből elindítottuk Budapest történetének legnagyobb kórházfejlesztését – húzta alá.

Címkék