Botrányos az érdi ellenzék viselkedése

Felháborítónak nevezte Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője a helyi ellenzék viselkedését annak kapcsán ahogyan szerdán viselkedtek azon a sajtótájékoztatón, ahol Kósa Lajos a kormány megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli minisztere bejelentette, hogy 60 milliárdos programot terjeszt a Kormány elé a lakóutcák építésére Érden. 

Hasonló tartalmaink:

Simó Károly közölte, hogy a városvezetés üdvözli a miniszter bejelentését, hogy a kormány elé terjesztik az érdi lakóutcák építésének ügyét, hiszem erre várnak az érdiek közel 50 éve, de miközben ez a bejelentés zajlott az érdi ellenzék egymással hangosan arról vitatkozott, hogy ki árulta el a másikat. – Botrányos, hogy amikor arról van szó, hogy Érd hogyan fejlődhet, hogyan kaphat pénzügyi forrásokat, addig az ellenzékiek egymással hangosan egymással vitatkoznak a sajtótájékoztatón. Látszik, hogy számukra nem a város, nem a város lakói a fontosak, hanem az, hogy hatalomvágyból egymással is ölre menjenek. Ebből is látszik, hogy miközben a FIDESZ-KDNP a várost fejleszti, ők csak a hatalmat akarják és káoszt. Veszekedést és stagnálást akarnak. A választás tétje tehát Érden is az, hogy olyan kormánya lesz-e Magyarországnak és olyan országgyűlési képviselője, amely megteremti a pénzügyi lehetőségét annak, hogy Érden utak, járdák, biztonságos közlekedési lehetőségek legyenek-e, avagy se. Biztonság, stabilitás, fejlődés folytatódik vagy káosz, stagnálás és veszekedés jön, amiről most ízelítőt adott az ellenzék. Ez a választás tétje Érden és környékén – húzta alá.

Simó Károly közölte, hogy 2010 óta a kormány és az érdi Önkormányzat jóvoltából számos fejlesztés valósult meg, amely vonzóbbá, élhetőbbé és barátságosabb otthonná tette Érdet. Előbb a csatornázási program során, az útfejlesztési program I. ütemében épültek szerviz-utak és gyűjtő-utak, majd a Modern Városok Program keretében, az útfejlesztési program II. ütemében most újjáépülnek a főútvonalak, a közösségi közlekedéssel érintett szakaszok és 12 nagy forgalmú csomópont. - A sikeres munka folytatásához azonban szükséges a város közlekedési helyzetének javítása, a lakóutcák kiépítése. A feladatot a szükséges pénzügyi források nagyságrendje miatt az érdi önkormányzat önállóan nem tudja megoldani, ezért a kormány pénzügyi támogatása szükséges az útépítési program III. ütemének megvalósításához – mondta.

Az Érdi Fidesz szóvivője beszélt arról is. hogy látszik, hogy felelős kormánya van az országnak és a pénzt nem a migránsok ellátására, hanem a városok fejlesztésére kívánja fordítani. Hangsúlyozta: a választás tétje, a veszélyt jelentő migráció és az elért eredmények elvesztése.  - Közös siker, hogy a magyarok várnak valamit a jövőtől, most van jövőnk, ezt kell megvédeni, ez a választás tétje. A 2010 óta elért eredményeket el lehet veszíteni. A kormányzásra jelentkező ellenzéki erők korábban elvették a gyermekek után járó adókedvezményt, egyhavi nyugdíjat és felemelték a rezsi árát.  A másik valós veszély az országra nézve a migráció. Ha migránsokat engedünk be Magyarországra, akkor kénytelenek leszünk azokat ellátni.
Jól látszik, hogy a gazdagabb Németország és Ausztria is nehezen bírja már az ezzel járó pénzügyi terheket, Magyarországot pedig egyszerűen agyonnyomná a migráció. Ez a legizgalmasabb és egyben legriasztóbb tétje az április 8-ai választásnak.

- Nem mindegy, milyen karaktereket, jellemeket küldenek a választók a parlamentbe. Olyanokat, akiknek Magyarország az első, vagy olyanokat, akik nemzetközi parancsokat akarnak végrehajtani. Magyarországon a polgári, nemzeti és keresztény erőkön kívül, nincs akiben lenne elég kurázsi és bátorság, hogy megvédje az országot a népvándorlással, Brüsszellel szemben meg a nagy európai országokkal szemben. A migráció nemcsak a kultúránkat veszélyezteti, hanem pénzügyi kérdés is. A nyugdíjemelés, a CSOK-program, a gyerekek utána adókedvezmény nem lenne lehetséges, ha közben migránsonként 9 millió forintos költség terhelne minket. Van tétje a választásnak. A tét komoly, meg kell védeni, amit elértünk és meg kell tartani magyar országnak Magyarországon. Érden is nagy tétje van: folytatódik a város fejlesztése, épülnek 60 milliárdért lakóutcák vagy újabb 50 évig nem. Fejlődés vagy káosz lesz – emelte ki.

Címkék