Simó: LMP-s provokátorok adtak ízelítőt a káoszból

A mai napon világossá vált Érden is a biztonság és a káosz közt mekkora különbség van. Néhány óra alatt a saját bőrünkön tapasztalhattuk meg mindkettőt – fogalmazott Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője a közgyűlés csütörtöki ülését követően.

Hasonló tartalmaink:

Történelmi jelentőségű közgyűlést tartottunk, amelyen végre elértük, hogy az egész város felsorakozzon az útépítési program mögött. Elértük, hogy nemcsak a közgyűlési többség, hanem végre a teljes ellenzék is támogatásáról biztosította Aradszki András országgyűlési képviselőt és az útprogramot – hangsúlyozta Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján, a közgyűlést követően.

– Egyhangú szavazással fogadta ma el a képviselőtestület azt az ötpontos határozatot, amely Érd történelmének legfontosabb feladatával bízta meg országgyűlési képviselőnket, Aradszki Andrást. A lakóutcák felújítása, amire ötven, van akár még több éve várnak az érdiek, el tud indulni, ami jó hír. Sajnos, Kerekegyházáról érkező LMP-s provokátorok megakadályozták a közgyűlés további, normális munkáját. Látszott, milyen az, amikor anarchia van egy politikai erő háza táján. Ebből adtak ma ízelítőt.

IMG_0124(2)

– A Kerekegyházáról érkező LMP-s provokátorok olyannyira nem ismerik városunkat, hogy az Elvira majort összekeverték egy teljesen más, magántulajdonban lévő földterülettel, és mondvacsinált okokkal megakadályozták azt, hogy a közgyűlés tárgyalhasson fontos előterjesztéseket: megakadályozták többek közt azt, hogy hogy – nem az Elvira majorban, hanem egy másik területen – elkezdődhessen az ipari park kialakítása, sőt, megakadályozták azt is, hogy Érd pályázatot nyújtson be a helyi klímastratégia kidolgozására. Mai fellépésükön ízelítőt adtak abból, mi várna az országra, ha ilyen emberek a kormányzás közelébe kerülnének: káosz, ordibálás, anarchia, hozzá nem értés – ez világos üzenet mindenki számára – hangsúlyozta Simó Károly, aki arra kérte az érdi választópolgárokat: fontolják meg a döntést, szavazzanak a fejlődés folytatására, és ne támogassák, hogy az országban káosz és anarchia legyen.

 

 

Címkék