T. Mészáros: semmibe vették közös gyászunkat

A képviselő-testület ülésén tegnap olyan méltatlan és felháborító események történtek, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni – írja facebook-oldalán közleményében T. Mészáros András.

Hasonló tartalmaink:


“A képviselő-testület ülésén tegnap olyan méltatlan és felháborító események történtek, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Képviselő-testületünk az ülés kezdetén néma felállással emlékezett meg két, nemrég elhunyt kollégáról. Kollégát és jó barátot veszítettünk el személyükben. Emléküknek néma felállással adóztunk.
Sajnos egyes képviselőtársunk részéről ez csak hazug és álszent gesztus volt. A hatalomvágy és a gyűlölet erősebb bennük az elhunytak iránti részvétnél. Ezért történhetett meg, hogy közös gyászunkat semmibe véve politikai botrányt provokáltak Csőzik László és Szűcs Gábor vezetésével. Az emberi aljasság olyan szintje ez, amelyet minősíteni már nincsenek szavak.
Bebizonyosodott, hogy Csőzik László számára semmi se szent, ha a hatalomról van szó. Még az általa jól ismert kolléga emléke se.
Megdöbbentőnek és rémisztőnek tartjuk ezt az elvakult hatalomvágyat.
A választási kampány véget ér egyszer. De a szégyen, amit Csőzik László okozott, itt marad velünk. Lelke rajta.”

Címkék