Tizenkét érem három hét alatt

Jól kezdődik a szezon az Érdi Kerékpáros és Triatlon Sportegyesület (ÉKTSE) hegyikerékpáros szakosztály versenyzőinek.

Hasonló tartalmaink:

Az április közepén indult versenyszezonban eddig minden versenyről éremmel tértek haza a felnőtt és utánpótláskorú versenyzők. A felnőtt csapat április 15-én a Zselic Maratonon rögtön három dobogós helyezéssel kezdte a szezont. Rövid távon Kámán Krisztián a felnőtt kategória második helyen, Kámán Csaba Master2 kategóriában harmadik helyen, míg középtávon Homonnay András Master1 kategóriában a harmadik helyen ért célba.

Utánpótlás csapatuk ezen a napon Nagykovácsiban versenyzett a Crosskovácsi XCO utánpótlás versenyen, ahol is Ladányi Mihály U13 kategóriában a 2. helyen végzett.

Április 22-én a Kamaraerdőben megrendezett Eleminátor utánpótlás versenyen Cser Antónia U9-es korosztályában az összes fiú indulót megelőzve a dobogó legfelső fokára állhatott.

Régi hagyomány, hogy május 1-jén versenyt rendeznek a hegyikerékpárosoknak. Az ÉKTSE versenyzői ezen a napon Gödöllőn álltak rajthoz a Bike-Zone Gödöllő által szervezett Majális Utánpótlás kerékpárversenyen. Az U9-es korosztályban Cser Antónia megszerezte idei második győzelmét, Kömöz Abigél pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

U11-ben a lányok között Cser Szonja harmadik helyen ért célba, a fiúk között Ladányi Péter a második helyen, Bartalis Hunor a harmadik helyen ért célba. Az U13-asoknál Ladányi Mihály a harmadik helyen végzett.

Az egyéni versenyek mellett háromfős csapatváltóban is rajthoz álltak az egyesület gyermekei. Az U11-U13 kategóriában a Bartalis Hunor, Ladányi Mihály, Ladányi Péter alkotta csapat a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Címkék