A héten lehet jelentkezni a Parkoló program táborába

Ezen a héten lehet jelentkezni a Szociális Gondozó Központ által szervezett, immár 10 éves, de idén – mint arról már korábban beszámoltunk – jelentős újításokkal bővülő parkoló program napközis táborába az 1-6. osztályos, hátrányos helyzetű gyermekeknek. A tábor július 2-6. között kerül megrendezésre, és teljesen ingyenes a résztvevőknek. Mivel csak az első 20 jelentkezőt tudják fogadni a szervezők, ezért érdemes minél előbb személyesen felkeresni a központ Emma utca 8. alatti ifjúsági irodáját. Az alábbiakban meghallgathatja az Érd FM 101.3 interjúját Rákosi Aglajával, a program koordinátorával.

Hasonló tartalmaink:

A központ által július 2-6. között szervezett tábor idén immár az igényeknek megfelelően a szülők munkaidejéhez igazodik, azaz hamarabb kezdődik és később ér véget, mint az elmúlt években, 8:00-16:00 között nyújt értékes, izgalmas, kreatív, kulturális és játékos programokat, kirándulásokat, és természetesen ételt, italt a jelentkező gyermekek számára. A résztvevők ellátogathatnak a Minipoliszba, a Future Parkba, lesz mozizás, kézműveskedés és szellemi-testi vetélkedők.

A tiniket az Ifjúsági Klub június 18-ától augusztus 24-éig 9:30-16h (pénteken 9:30-13:30) között egy tucat tematikus programmal várja ugyanitt: kreatív, sport vagy éppen filmes napokkal, hogy mindennap más-más területet ismerhessenek meg mélyebben a fiatalok. Augusztus végén pedig drámatábort szerveznek a részükre, sőt, a 7-8. osztályosok számára kortárssegítő képzés is indul.
A programokról érdeklődni a 23/362-240-as telefonszámon tudnak.
 
Címkék