Jön a 16. Alsó utcai bál

Augusztus 25-én, szombaton ismét megrendezik az Alsó utcaiak és környékbeliek bálját. A szabadtéri rendezvényt ez alkalommal is különböző kulturális programok színesítik, valamint finom ételekkel is várják a kilátogatókat a szervezők. Lesz ugrálóvár és arcfestés a kisebbeknek, sörsátor a nagyobbaknak.

Hasonló tartalmaink:

Antunovits Antal (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő, aki nemcsak ötletgazdája, de évről évre egyik főszervezője is ennek a programnak elmondta: nagy megtiszteltetés számukra, hogy igazi városi rendezvénnyé vált ez a program. Minden évben arra törekszenek, hogy a színpadi produkciók is változatosak és látványosak legyenek. A közönség kíváncsian várja az Érden élő nemzetiségek szereplését, de a messzebbről érkező vendégek bemutatkozását is szeretettel fogadja.

Idén is számíthatnak az érdi nemzetiségi néptáncegyüttesek fellépésére, s amíg a felnőttek tekintete a színpadra szegeződik, a legkisebbek az ugrálóvárban játszhatnak, vagy egy-egy arcfestés által egy kis időre, akár rajzfilmhősökké is válhatnak. A szervezők a bőséges vendéglátásról is gondoskodnak. Szinte elmaradhatatlan az Érd és Környéke Horgászegyesület által főzött halászlé, de mellette még birkapörkölttel és egyéb bográcsos étellel is megkínálják a résztvevőket. – A cél az, hogy minél többször, de évente legalább egyszer le tudjunk ülni egy asztal mellé, és el tudjunk beszélgetni a szomszédainkkal, szeretettel várjuk azoknak a baráti társaságoknak a jelentkezését is, akik szívesen főznének valamit – mondta Antunovits Antal, főszervező.

Hangsúlyozta: az Alsó utcaiak bálját a helyi önkormányzat, a horvátok és a németek is támogatják, de az önkéntes segítőknek is sokat köszönhetnek, nélkülük ugyanis nem sokra mennének. Ahogyan a korábbi években, idén is több száz vendéget várnak az augusztus 25-én, délután 4 órakor kezdődő rendezvényre, amelyen a Tranzit zenekar húzza majd – ha kell hajnalig – a talpalávaló muzsikát.

Címkék