SK karácsonyfadíszek
2017
dec. 23

SK karácsonyfadíszek

Ha a nagytakarítás, sütés-főzés, ajándék-csomagolás határvonallal fémjelzett Bermuda háromszög még nem szippantott fel teljesen bennünket, a karácsony előtti utolsó percekre rettentő egyszerű, de persze meseszép karácsonyfadíszeket ajánlunk, amit akár a ház aprajával közösen is elkészíthetünk.

Tovább...
Mennyit költünk karácsonykor?
2017
dec. 20

Mennyit költünk karácsonykor?

Ajándék a gyereknek, szíves szuvenír a kollégáknak, meglepetés a nagymamának... Van, aki élvezettel nézelődik és vásárol, mások inkább fogat húzatnának. Sokakban felmerül a kérdés: mások hogyan csinálják, és mennyit költenek ilyenkor? Most megmutatjuk!

Tovább...
SK szaloncukrok
2017
dec. 19

SK szaloncukrok

Nyakunkon a karácsony, de még hátravan a szaloncukrok beszerzése? Ha van időnk, elkészíthetjük ezeket mi magunk is, nem kell hozzá sem túl sok idő, sem főzőmesterség, mégis finomak lesznek, ezt garantáljuk.

Tovább...
SK karácsonyi ajándék ötletek
2017
dec. 9

SK karácsonyi ajándék ötletek

Ezen a héten arra mutatunk jó pár példát, milyen karácsonyi ajándékokat lehet készíteni saját kezűleg szeretteink részére. Próbáltunk minden korosztályra és nemre gondolni, amikor összegyűjtöttük a különböző ötleteket. Még két hét áll a rendelkezésünkre az ünnepekig, úgyhogy vannak köztük időigényesebbek, de vannak könnyen és gyorsan elkészíthetőek is.

Tovább...
SK adventi koszorú ötletek
2017
dec. 2

SK adventi koszorú ötletek

Ha lemaradtál a kertbarátok közös adventi koszorú készítéséről, nincs kedved több ezer forintot kidobni a boltban egy csillivilli koszorúért, van viszont egy kis időd és energiád, na meg pár hozzávalód, akkor tarts velünk ezen a héten is a karácsonyra való közös készülődésben! 10 ötletet gyűjtöttünk össze, hogyan lehet egyszerű, mégis mutatós adventi koszorút eszkábálni otthon.

Tovább...
SK adventi naptár ötletek
2017
nov. 25

SK adventi naptár ötletek

A következő időszakban segítünk készülni az ünnepekre. Minden héten 10-10 ötletet mutatunk, hogyan lehet otthon, saját készítésű adventi naptárral, adventi koszorúval, szaloncukrokkal, karácsonyfa díszekkel, karácsonyi ajándékokkal meglepni a család apraját-nagyját. Kezdjük ezen a héten az adventi naptárakkal. A többségük gyorsan, könnyen elkészíthető és csak néhány alapanyagra lesz szükség. Jó készülődést kívánunk!

Tovább...
Adventi koszorú divat Érden
2016
nov. 26

Adventi koszorú divat Érden

Már csak négy vasárnap van karácsonyig, ezért hétvégén eljön az ideje annak, hogy meggyújtsuk az első gyertyát az adventi koszorún. Akkor sem kell aggódnunk azonban, ha még nem készítettük el a díszünket, mert a legtöbb érdi virágüzlet meghosszabbított nyitva tartással várja a vásárlókat.

Tovább...